Serge Devant в Horizont Club Варна на 23.07.2011

Преди 2 дена Serge Devant пуска в клуб Хоризонт. Беше едно невероятно изживяване, а накрая дори слезе долу, където се здрависа, поговори и снима с някои от своите фенове (или поне слушатели).
Самото “шоу” започна с подгряващия BobCat (Боби), който пускаше лека, “подгряваща” музика, но за съжаление никой не му обръщаше внимание освен аз и едно приятелче. Всички бяха на бара или на сепаренцата.
В 1:30 (с 30 мин. закъснение) пристигна и Serge Devant и всички се скупчиха пред сцената. Поздрави ни, подписа слушалките на моето приятелче и същинският купон започна. В 4:30 дойде полиция и всичко свърши, тъй като се оказа, че музиката е твърде силна. На другия ден разбрах, че се е чувало чак в близост до руското училище – който е от Варна ще разбере за колко голямо разстояние става въпрос.
И така той слезе от сцената като заради дъжда много хора си бяха заминали. Концертът беше на открито. Почна да се здрависва, разговаря и снима с хората. После хвана такси с някои от можеби собствениците на клуба. След това и ние си заминахме.

Serge Devant, приятелчето и аз

Сега остава една снимка с Tiesto и Armin Van Buuren.

5 thoughts on “Serge Devant в Horizont Club Варна на 23.07.2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *